ISO-9001 gecertificeerd Ruim 20 jaar ervaring Eigen voorraad Design & consultancy
Contact

Werken bij
Maunt

Maunt is een jong bedrijf dat vóór eind 2022 wil uitgroeien tot de beste leverancier in de datacenter- en telecombranche. Dat gaat niet vanzelf, dus zoeken wij collega’s die ook de beste willen zijn. Die houden van hard werken, kwaliteit écht voorop hebben staan en de klant op nummer 1 zetten. On top of things, dat willen wij zijn.

Wil jij met ons winnen? Niet jezelf verliezen in een anonieme organisatie, maar deel uitmaken van een hecht team? Wil jij elke dag waarde toevoegen? Dan is Maunt écht iets voor jou.

Magazijnmedewerker
40 uur, Made

Maak jij van ons magazijn een geoliede machine?

Voor ons strakke, hypermoderne magazijn in Made zoeken wij een medewerker die weet hoe je een magazijn beheert. En die graag totale verantwoordelijkheid neemt. Deze medewerker werkt intensief samen met collega’s van logistiek en sales.

Lees meer over deze vacature

Account manager
40 uur, Made

Scoor jij de allergrootste orders en projecten?

Maunt daagt de markt uit, onder meer met een ijzersterk salesteam. En daarvoor zoeken we een gretige account manager met een aantoonbare affiniteit voor IT, internet en netwerken. 

Lees meer over deze vacature

Online marketeer
40 uur, Made

Converteer jij online leads naar keiharde orders?

Voor ons online platform zoeken wij een professional die weet hoe je commercieel succes behaalt. Die graag de totale verantwoordelijkheid neemt over al onze communicatiekanalen en -samen met onze partners- de beste en meest aantrekkelijke content creëert in onze branche.

Lees meer over deze vacature