ISO-9001 gecertificeerd Ruim 20 jaar ervaring Eigen voorraad Design & consultancy
Contact

Team
Maunt

Het team van Maunt bestaat uit enthousiaste professionals in data design & supply. Zij kennen het belang van bandbreedte en beschikbaarheid, dus zij weten wat hen te doen staat. Dat geldt zowel voor de kwaliteit van onze producten, als onze dienstverlening.

Maarten Verbunt

Managing Director

Maarten is oprichter en eigenaar van Maunt. Hij heeft ruim 20 jaar ervaring met passieve infrastructuren voor telecom en datacenters.

Lars van der Voorn

sales manager

Lars is verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en het strategisch plan van Maunt. Hij richt zich op telecombedrijven en datacenters.

Lisa Hessels

Sales representative

Lisa is het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Zij is een enthousiaste en klantgerichte sales professional.

Els de Bruin

Finance & logistics executive

Els is een ervaren professional in inkoop, logistiek en finance. Zij is hierin het eerste aanspreekpunt voor klanten, leveranciers en andere business partners.

Marcel Menting

Lid RvA

Marcel is een bedrijfskundige met een hoge mate van interesse in veranderingsprocessen. Als lid van de RvA is hij betrokken bij de lange termijn strategie van Maunt. Marcel was jarenlang programma directeur bij KPN, waar hij verantwoordelijk was voor de landelijke glasvezel uitrol.

Ons
verhaal

Onze identiteit

We willen de klant begrijpen, om ’m vervolgens te verrassen. Dat is onze overtuiging, die in alles wat wij doen doorklinkt. Om waarde toe te voegen, verdiepen we ons in de business case. En komen dan met producten en diensten die de verwachting overtreffen.

Lees het hele verhaal

Contact
Maunt

Hoe kunnen we jou helpen?

De professionals van Maunt zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur.

info@maunt.com

Wij zullen jouw mail uiterlijk de eerstvolgende werkdag beantwoorden.

085 - 9026 600

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur.