ISO-9001 gecertificeerd Ruim 20 jaar ervaring Eigen voorraad Design & consultancy
Contact

STL lanceert op het IMC de Stellar Fiber

Op het IMC (India Mobile Congress) in India, lanceerde STL de Stellar Fiber. Dit in aanwezigheid van Ravi Shankar Prasad (minister van IT en Communicatie). Stellar Fiber geeft weinig tot geen demping, zelfs bij scherpe bochten. Deze unieke glasvezel is eenvoudig én foutloos te combineren met alle andere oudere singlemode glasvezelsoorten. Hierdoor heeft Stellar Fiber alleen alle voordelen van een G.657.A2 glasvezel.

Stellar Fiber is uniek. Met de buigongevoeligheid van G.657.A2, maar met een Mode Field Diameter (MFD) van de oudere G.652 D-vezel. Dit kenmerk zorgt ervoor dat Stellar Fiber eenvoudig te lassen en te meten is in combinatie met andere, oudere glasvezelsoorten.

Ankit Agarwal, CEO Connective Solutions STL zegt hierover: “Wij geloven dat Stellar Fiber een ideaal product is voor netwerk operators. Wanneer men nieuwe en bestaande netwerken met elkaar verbindt en meet, dan is er geen enkel technische beperking of complexiteit meer. Dus alleen alle voordelen van een buigongevoelige glasvezel.”

De unieke kenmerken van Stellar Fiber zorgen voor een kleinere buigradius, minimale lasverliezen en eenvoudigere meetopstelling. Onderzoeken in het STL Center Of Excellence geven aan dat de levensduur van een glasvezelnetwerk met minstens 10 jaar wordt verlengt.

Hier vind je het originele persbericht van STL over Stellar Fiber (Engels):
Sterlite Technologies launches Stellar Fibre at India Mobile Congress

Meer nieuws

Maunt ontvangt distribution partner certificaat STL

Lees dit bericht

Vacature: Magazijnmedewerker (40 uur, Made)

Lees dit bericht

Contact
Maunt

Hoe kunnen we jou helpen?

De specialisten van Maunt zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur.

info@maunt.com

Wij zullen jouw mail uiterlijk de eerstvolgende werkdag beantwoorden.

085 - 9026 600

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Contact opnemen