ISO-9001 gecertificeerd Ruim 20 jaar ervaring Eigen voorraad Design & consultancy
Contact

Onze
markten

Primair richten wij ons op telecom en datacenters. Deze marktsegmenten verdelen we onder in enerzijds colocation- en cloud datacenters, anderzijds mobile en fixed networks. Voor elke markt hebben wij specifieke productoplossingen.

Fixed
networks

Dit zijn alle ondergrondse en bovengrondse infrastructuren. Deze worden met name gebruikt voor het transporteren van internet en andere breedband applicaties. 

FTTH, HFC en carrier netwerken

Snelheid en grote volumes

Er is een significante groei aan applicaties en internettoepassingen. Hiervoor is glasvezel noodzakelijk, soms tot zelfs in de meterkast.

Lees meer

Mobile
networks

Iedere operator heeft duizenden sites waarmee de gebruiker voorziet van internet en telefonie. Hiervoor zijn steeds snellere netwerken nodig. Zeker met het oog op 5G.

High density FTTA infrastructuren

jarenlang in weer en wind

Een mobiele telefoon zonder internet is vrijwel onbruikbaar. Operators maken zich klaar voor 5G, door glasvezels steeds dichter bij hun antennes te brengen en het aantal opstelpunten te vermenigvuldigen.

Lees meer

Colocation
datacenters

Alle data die we verbruiken op onze telefoon of andere hardware komt uit een datacenter. Steeds meer bedrijven besluiten om de nodige apparatuur, die deze data opslaat en verwerkt, niet meer zelfstandig te beheren.

Connectivity, power en cooling

Alles draait om beschikbaarheid

Het hart van ons internet is het datacenter. Hier wordt alle data opgeslagen en beschikbaar gesteld. Via een glasvezel infrastructuur komt het uiteindelijk bij de gebruikers terecht.

Lees meer

Cloud
datacenters

Grote bedrijven en applicatiebouwers beheren hun data in eigen datacenters. Via de cloud bieden ze hun gebruikers of klanten de hoogstmogelijke beschikbaarheid van de betreffende software.

Interconnectie tussen hardware

Schaalbaar naar behoefte

De cloud verwacht een flexibele en snelle infrastructuur. Compacte en high-end productoplossingen zorgen voor de verbinding tussen servers, data opslag en netwerkswitching.

Lees meer

Contact
Maunt

Hoe kunnen we jou helpen?

De specialisten van Maunt zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30 uur tot 17:00 uur.

info@maunt.com

Wij zullen jouw mail uiterlijk de eerstvolgende werkdag beantwoorden.

085 - 9026 600

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 uur tot 17:00 uur.

Contact opnemen